GO FAT GO!

maanantai 16. tammikuuta 2012

ensimmäinen päivä lähenee loppuaan

Tein illansuussa vielä puolen tunnin hiihtolenkin (perinteisellä tyylillä). Se oli samalla tosi ihanaa ja ihan kauheaa! Olen hiihtänyt viimeksi kymmenen vuotta sitten. Heti alkuunsa alaselkä rupesi kipuilemaan ja se häiritsi matkan koko loppu matkan. Mulla on muutenkin ollut ongelmaa ton selän kanssa, omaan tommosen kauhean ankanpyrstön ja tosta notkosta se sitten kipuilee väärässä asennossa. Tän lenkin vuoksi vaihdoin iltapalan ja päivällisen paikkaa. Söin siis iltapalan tossa neljän maissa ja päivällisen vasta äsken kun tulin kotiin. Mulla on edelleen aivan sairas nälkä, ollut koko päivän! Ihmekkös tuo kun oon tänään liikkunu enemmän ku vuoden sisällä yhteensä, mutta syönyt huomattavasti vähemmän kaloreita kuin normipäivänä. Tommosta tein päivälliseksi ja ai vitsin kuin oli noinkin yksinkertanen sapuska hyvää:

3 kommenttia:

 1. En kyllä edes kokeile hiihtämistä..viimeksi kokeilin jokunen vuosi sitten eikä siitä tullut mitään. eipä ollut mun juttu.
  Mut ei kannattais lannistua jos ekalla kerralla ei suju, niinkun mä tein.

  VastaaPoista
 2. Toivottavasti löydät jonkun muun lajin :) Itse tykkään ihan sinänsä hiihtämisestä, kunhan ei sattuisi noin paljon. Lenkkeily taas on pakkopullaa. Mulla on niin lyhyet ja paksut jalat, että kävelen tooosi hitaasti ja se tuntuu niin tylsältä varsinkin yksinään.

  VastaaPoista
 3. Täällä mennään kanssa samanlaisella yksinkertaisella sapuskalla. Mulla on vaan makaronien tilalla mini-spagettia ja tosi hyvää on :)

  VastaaPoista