GO FAT GO!

sunnuntai 22. tammikuuta 2012

Ensimmäinen viikko takana

Paino on tippunut viikossa 1,6kg. Jos totta puhutaan, niin odotin enemmän. Toisaalta peilikuvasta kyllä näkee muutoksen, joten ehkä se ei vaan painossa näy niin selvästi. Harmittaa kun en ole mittoja itsestäni ottanut. En ole jaksanut sitä mittanauhaa etsiä.
Ruokailujen suhteen pysyin viikonloppuna ruodussa eli söin täysin ohjeiden mukaan. Koko viikon aikana en siis ole repsahtanut vaikka välillä on mieli tehnyt, jes! Viikonloppuna en kyllä saanut itseäni salille patistettua, se vähän harmittaa. Lauantaina en liikkunut ollenkaan (paitti kauppareissulla ja tuolla yhdessä tapahtumassa), eilen vedin lasta muutaman kilometrin rattikelkassa.
Kohta lähden salille ja teen sen jälkeen koulytehtäviä. Tällä viikolla olisi tavoitteena käydä salilla maanantaina, tiistaina, keskiviikkona ja vielä kerran loppuviikosta. Saa nähdä onnistuuko.
Tässä kuva eilisestä lounaasta:

2 kommenttia:

  1. ite olin kans toivonut enemmän kun noi mun .1,4 kiloa. miten jotkut ovat laihtuneet jopa 5 kiloa?!
    Mut hyvä me..tästä eteenpäin!!

    VastaaPoista
  2. Juu en mä ymmärrä miten 5kg viikossa on mahdollista, ellei sitten oo ollu ihan järkyttävät turvotukset. On kyl suoranainen ihme jos tässä kolmessa viikossa 10kg lähtee, en usko edes tuohon 5kg kolmessa viikossa. Mut kaikki on kotiinpäin!

    VastaaPoista